Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Janita Iivanainen

Janita Iivanainen on 24-vuotias helsinkiläistynyt savolaismimmi, joka tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan rennolla mutta samalla rehellisellä otteella. Janitan instagram on täynnä lifestyle-tyylistä sisältöä ja keskipisteessä on aito arkinen elämä aina syvemmistä pohdinnoista kevyempiin aiheisiin saakka. Sisältöjen aiheita ovat esimerkiksi hyvinvointi ja aktiivinen elämäntapa, lääkiksen pääsykokeisiin lukeminen. Myös Janitan koira ja avopuoliso vilahtelevat vaikuttajan somessa vähän väliä!

Haluatko tehdä yhteistyön Janitan kanssa? Ota yhteyttä Mikko@noord.fi.

Yhteistyötä vaikuttajan Janita Iivanainen kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Janita Iivanainen jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.