Markkinoinnin viikonloppuetkot avaa markkinoijan viikonlopun joka perjantai touko-kesäkuussa. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tervetuloa Noord Agencylle, tähtiaineksesi uuteen kotiin.

Noord Agency on kokonaisvaltainen vaikuttajamarkkinointitoimisto, jonka verkosto käsittää bloggareita, tubettajia ja e-urheilijoita.

Noord Agency syntyi halusta auttaa. Auttaa ihmisiä, jotka tavoittelevat unelmiaan. Yrityksemme idea lähti vuonna 2019 tarpeesta luoda uusi agentuuri ja managementpalvelu e-urheilun ympärille. Haluamme kehittää pelaajia kohti ammattilaisuutta ja luoda Suomeen kulttuuri, jossa pelaajat kehittyvät maailman huipulle.

Samaan aikaan kävimme keskustelua uudenlaisen vaikuttajamarkkinointitoimiston perustamisesta ja käynnistämisestä, joten päätimme yhdistää nämä kaksi ideaa. Verkostomme käsittää niin bloggareita, tubettajia kun e-urheilijoita Suomen huipulta.

Viime metreillä kävimme keskustelua musiikkialan toimijoiden kanssa, jotka etsivät apua artistiensa näkyvyyden kasvattamisessa ja urakehityksen seuraavien askelien suunnittelussa. Näin ollen saimme vielä lisänä vahvaan osaajatiimiimme ison ripauksen Suomen kirkkainta musiikkialaa.

Näin syntyi ajatus kokonaisvaltaisesta ja uuden aikakauden toimistosta, jonka erityisosaamisena on yhdistää brändejä, ihmisiä ja vaikuttajia. Kuukausien suunnittelun ja valmistelun jälkeen Noord Agency avasi palvelunsa ja ovensa helmikuussa 2020.

Tervetuloa Noord Agencylle, tähtiaineksesi uuteen kotiin.

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)