Markkinoinnin viikonloppuetkot avaa markkinoijan viikonlopun joka perjantai touko-kesäkuussa. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Varaa etätapaaminen

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Varaa maksuton konsultaatio Mikolle. Voit varata ajan suoraan Mikon kalenterista alta, ottaa yhteyttä lomakkeella tai soittaa suoraan!

Palaveri on ilmainen ja sitoumukseton – keskustellaan teidän tarpeista ja katsotaan, voidaanko me Noordilla olla teille avuksi. Vähintäänkin saatte hyvää sparrausta (vaikuttaja)markkinoinnin suunnittelun tueksi! 🙂

Mikko Salonen
Chief Operating Officer, Partner
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi
Kontaktoi mut LinkedInissä

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)