Maksuton koulutus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta markkinointipäättäjille. Varaa oma paikkasi pian!

Vaikuttajamarkkinointia sydämellä mutta tuloksellisesti

Vaikuttajamarkkinoinnin avulla tavoitat kohdeyleisösi tehokkaasti ja luotettavasti. Me autamme yritystäsi kampanjan luovassa suunnittelussa, vaikuttajavalinnoissa sekä oikeiden tavoitteiden ja mittarien valitsemisessa.

Moni asiakkaistamme sanoo valinneensa Noordin vaikuttajamarkkinointikumppanikseen siksi, että me olemme tehneet vaikuttajamarkkinoinnin ymmärtämisestä helppoa ja liiketoiminnallisiin tavoitteisiin peilaavaa.

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on sisältömarkkinoinnin muoto, jossa mediakanavana hyödynnetään omassa kohderyhmässään tunnettuja persoonia. Vaikuttajamarkkinoinnin tehokkuus perustuu vaikuttajan ja kohdeyleisön väliseen luottamukseen sekä erittäin tarkkoihin kohdennuksen mahdollisuuksiin.

Me autamme yritystänne vaikuttajamarkkinointikampanjan suunnittelussa, kanava- ja vaikuttajavalinnoissa sekä kampanjan aikaisessa koordinoinnissa. Vaikuttajat valitaan kampanjoihin aina asiakasyrityksen tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti – teemme yhteistyötä muiden vaikuttajamarkkinointi- ja mainostoimistojen kanssa, joten jokaiseen kampanjaan löydetään varmasti oikeat tekijät!

Mitä liiketoiminnallisia ja sisällöllisiä tavoitteita yrityksellänne on vaikuttajamarkkinoinnin suhteen? Me autamme asiakasyrityksiämme vaikuttajamarkkinointistrategioiden suunnittelussa. Strategia tarkoittaa pitkän aikavälin suunnitelmaa vaikuttajamarkkinoinnin tehokkaasta hyödyntämisestä osana yrityksen markkinointipalettia. Keskeisin elementti vaikuttajamarkkinointistrategian suunnittelussa on sopivien (pitkän tähtäimen) tavoitteiden ja mittareiden määrittely.

Onko yrityksellänne tulossa uuden tuotteen lanseeraus tai muu tärkeä markkinointikampanja? Me suunnittelemme yrityksellenne konvertoivan vaikuttajamarkkinointikampanjan antamanne briiffin ja saatavilla olevan budjetin mukaisesti. Eikä hätää, näitä kampanjoita on ennenkin raavittu tyhjästä!

Kun vaikuttajamarkkinointikampanjan suunnitelma on valmis, on aika valita oikeat vaikuttajat! Ketkä vaikuttajat tavoittavat kohderyhmänne tehokkaasti ja vielä sopivat kampanjan budjettiin? Kiinnostaako kampanja valittua vaikuttajaa ja/tai onko hän mainostanut kilpailevia tuotteita viime aikoina? Ei hätää, me autamme myös vaikuttajavalinnoissa – lopullisen päätöksen valituista vaikuttajista tekee luonnollisesti asiakas.

Kampanjan ollessa käynnissä me huolehdimme siitä, että kaikki vaikuttajat tekevät julkaisunsa sovitusti ja ajallaan. Me vastaamme myös vaikuttajien avustamisesta ja vastaamme heitä askarruttaviin kysymyksiin. Joskus myös muutokset ovat paikallaan jo kesken kampanjan – jos näin käy, me olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Raportointi on kampanjan tärkein osuus. Missä onnistuttiin ja missä ei onnistuttu? Päästiinkö tavoitteisiin? Me raportoimme yrityksellenne vaikuttajamarkkinointikampanjan tulokset ja yhteisessä päätöspalaverissa kokoonnumme pohtimaan, mitä voidaan tehdä ensi kerralla vielä paremmin. Ja samalla yleensä lähdetäänkin jo suunnittelemaan seuraavia yhteisiä kuvioita!

Mahdollisuudet kanssamme

Jatkuva kumppanuus

Toimimme yrityksesi vaikuttajamarkkinoinnin kumppanina, eli suunnittelemme teille pitkän tähtäimen suunnitelman mahdollisimman tuloksellisen ja tehokkaan vaikuttajamarkkinoinnin toteuttamiseksi.

Kertaluonteiset kampanjat

Tuotelanseeraus tulossa? Selkeä konsepti mielessä, mutta vaikuttajat puuttuvat? Me autamme yritystänne toteuttamaan unelmienne vaikuttajamarkkinointikampanjan siten, että myös hyvät tulokset seuraavat perässä.

PR-tuotelähetykset

Kun lähetät tuotteitasi vaikuttajille, tärkeää on erityisesti oikean kohderyhmän valinta sekä inspiroiva tuotelähetys. Me autamme mielellämme yritystänne, tai halutessanne vastaamme koko tuotelähetyksestä.

Meidän asiantuntijuuteen luottavat

Foodora-logo-Referenssi-Noord-Agency
HBO-Max-logo-Referenssi-Noord-Agency
Hameenlina-logo-Referenssi
Keuda-Referenssi-Noord-Agency
Suniho-Referenssi-Noord-Agency
OmaGo-Referenssi-Noord-Agency
Fizza-logo-Referenssi-Noord-Agency
SeAMK-Referenssi-Noord-Agency
Skiffer-Referenssi-Noord-Agency
Foodin-Referenssi-Noord-Agency
Polar-logo-Referenssi-Noord-Agency
Elamyslahjat-logo-Referenssi-Noord-Agency
Sony-Music-Referenssi-Noord-Agency
Ilves-Referenssi-Noord-Agency
SuomenYrittajat-Referenssi-Noord
Krapi-Referenssi-Noord-Agency
Vinyylilattiakauppa-Referenssi-Noord-Agency
StaffPoint-Referenssi-Noord-Agency

Lähdetään suunnittelemaan yhdessä vaikuttajamarkkinointia

Tästä eteenpäin on hyvä lähteä suunnittelemaan yrityksellenne toimivaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa tai pidempiaikaista strategiaa. Voit varata Mikolle suoraan ajan hänen kalenteristaan. Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvien yhteystietojen mukaisesti.

Mikko Salonen
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Jos haluat lähettää kysymyksen tai vapaan viestin yhteydenottolomakkeella, voit tehdä sen Yhteys-sivullamme.

Tutustu asiakastarinoihin