Maksuton koulutus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta markkinointipäättäjille. Varaa oma paikkasi pian!

Twitch-markkinointi tavoittaa

Twitch alustana tarjoaa ennennäkemättömän osallistavan tavan esitellä tuotteitasi tai palveluitasi livevideon muodossa kiinnostuneille seuraajille. Me autamme kampanjan suunnittelusa ja oikeiden striimaajien valinnassa.

Moni asiakkaistamme sanoo valinneensa Noordin vaikuttajamarkkinointikumppanikseen siksi, että me olemme tehneet vaikuttajamarkkinoinnin ymmärtämisestä helppoa ja liiketoiminnallisiin tavoitteisiin peilaavaa.

Twitch-vaikuttajamarkkinointi

Twitch-markkinoinnin avulla tavoitat asiakkaasi vaikuttajamarkkinoinnin keinoin seuraajia osallistavan livevideon muodossa. Twitch on alustana erittäin yhteisöllinen, jonka ansiosta uuden tuotteen tai palvelun esittely tunnettujen striimaajien avulla on erittäin kustannustehokasta.

Me autamme yritystänne Twitch-markkinointikampanjan ja striimikonseptien suunnittelussa sekä sopivien striimaajien valinnassa. Striimaajat valitaan kampanjoihin aina asiakasyrityksen tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti – teemme yhteistyötä muiden vaikuttajamarkkinointi- ja mainostoimistojen kanssa, joten jokaiseen kampanjaan löydetään varmasti oikeat tekijät!

Twitch-markkinointi toimii parhaiten osana yrityksen  markkinointisuunnitelmaa, sekä osana vaikuttajamarkkinointia Keskeisin elementti vaikuttajamarkkinointistrategian suunnittelussa on sopivien (pitkän tähtäimen) tavoitteiden ja mittareiden määrittely.

Onko yrityksellänne tulossa markkinointikampanja, johon mainonta Twitchissä voisi sopia? Me suunnittelemme teille tuloksellisen ja yksinkertaisesti mitattavan kampanjan, joka toimii Twitchissä.

Myös Twitchissä, kuten muussakin vaikuttajamarkkinoinnissa, on erityisen tärkeää löytää sellaiset vaikuttajat, jotka tukevat brändinne tarinaa ja tavoittavat halutun kohderyhmän. Me autamme yritystänne löytämään sopivat tekijät.

Kampanjan ollessa käynnissä me huolehdimme siitä, että kaikki striimaajat tekevät julkaisunsa sovitusti ja ajallaan. Me vastaamme myös vaikuttajien avustamisesta ja vastaamme heitä askarruttaviin kysymyksiin. Joskus myös muutokset ovat paikallaan jo kesken kampanjan – jos näin käy, me olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!

Raportointi on kampanjan tärkein osuus. Missä onnistuttiin ja missä ei onnistuttu? Päästiinkö tavoitteisiin? Me raportoimme yrityksellenne vaikuttajamarkkinointikampanjan tulokset ja yhteisessä päätöspalaverissa kokoonnumme pohtimaan, mitä voidaan tehdä ensi kerralla vielä paremmin. Ja samalla yleensä lähdetäänkin jo suunnittelemaan seuraavia yhteisiä kuvioita!

Markkinoinnin mahdollisuudet Twitchissä

Bannerimainonta ja konvertoiva chatbot

Striimibannerimainos Twitchissä tarkoittaa mainosta, joka näkyy striimaajan ruudussa ja sen alapuolella. Bannerimainos voi olla yksinkertaisesti yrityksenne logo tai jokin muu brändi-ilmeenne keskeinen visuaalinen elementti. Lisäksi vaikuttaja toteuttaa Twitchin chat-keskusteluun automatisoidun botin, joka ohjaa tasaisin väliajoin esimerkiksi yrityksenne verkkokauppaan.

Video- ja audiomainonta

Twitch tarjoaa ainutlaatuisen kanavan näyttää mainoksia TV- ja radiomainoksen omaisesti keskellä livelähetystä. Mainostauot voidaan ajastaa osaksi lähetystä, tai striimaaja voi sovitusti juontaa lähetyksen mainoskatkolle – villeimmissä toteutuksissa myös näytellä mainoksen itse!

Tuote- ja palvelusijoittelu

Tuotesijoittelun avulla saatte tuotteenne vaikuttajan striimissä tuhansille katsojille luonnollisesti ja helposti näkyviin. Yhteistyössä voidaan sopia myös esimerkiksi vaikuttajan alennuskoodista, jonka avulla aktivoidaan seuraajia ostamaan yrityksenne tuotteita.

Giveaway- ja unboxing-lähetykset

Giveaway- ja unboxing-lähetykset ovat mainio tapa aktivoida seuraajia kiinnostumaan yrityksenne tuotteesta, koska vaikuttaja tutustuu tuotteeseen striimissä ja arpoo seuraajalle tuotteenne lähetyksen aikana.

Teemalähetykset

Teemalähetykset suunnitellaan aina räätälöidysti kumppanin kanssa. Vaikuttaja voi esimerkiksi tehdä vierailun liikkeeseenne, ostaa tuotteita verkkokaupasta tai tilata ruokaa ravintolasta – kaikki tämä livelähetyksessä!

Tapahtumat

Jos tarvitsette vaikuttajaa tapahtumaanne (lähi- tai verkkotapahtuma), niin striimaaja on loistava vaihtoehto! Tapahtumaan osallistumisen lisäksi vaikuttaja striimaa tapahtuman myös muille kiinnostuneille.

Meidän asiantuntijuuteen luottavat

Foodora-logo-Referenssi-Noord-Agency
HBO-Max-logo-Referenssi-Noord-Agency
Hameenlina-logo-Referenssi
Keuda-Referenssi-Noord-Agency
Suniho-Referenssi-Noord-Agency
OmaGo-Referenssi-Noord-Agency
Fizza-logo-Referenssi-Noord-Agency
SeAMK-Referenssi-Noord-Agency
Skiffer-Referenssi-Noord-Agency
Foodin-Referenssi-Noord-Agency
Polar-logo-Referenssi-Noord-Agency
Elamyslahjat-logo-Referenssi-Noord-Agency
Sony-Music-Referenssi-Noord-Agency
Ilves-Referenssi-Noord-Agency
SuomenYrittajat-Referenssi-Noord
Krapi-Referenssi-Noord-Agency
Vinyylilattiakauppa-Referenssi-Noord-Agency
StaffPoint-Referenssi-Noord-Agency

Lähdetään suunnittelemaan yhdessä Twitch-markkinointia

Tästä eteenpäin on hyvä lähteä suunnittelemaan yrityksellenne toimivaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa tai pidempiaikaista strategiaa. Voit varata Mikolle suoraan ajan hänen kalenteristaan. Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvien yhteystietojen mukaisesti.

Mikko Salonen
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Jos haluat lähettää kysymyksen tai vapaan viestin yhteydenottolomakkeella, voit tehdä sen Yhteys-sivullamme.

Tutustu asiakastarinoihin