Vaikuttajamarkkinointi on nykyajan puskaradio.

Noord toimii yrityksenne kumppanina vaikuttajavalinnoissa ja vaikuttajakampanjoiden konseptoinnissa sekä tuotannossa. Laita viestiä, niin istutaan alas ja mietitään, miten voisimme teitä auttaa!

Mitä vaikuttajamarkkinointi on?

Yksinkertaisimmillaan vaikuttajamarkkinointi tarkoittaa sitä, että yrityksenne hyödyntää sosiaalisen median vaikuttajaa osana markkinointistrategiaa. Me autamme yritystänne löytämään sopivat vaikuttajat kohderyhmällenne, konseptoimaan vaikuttavan vaikuttajamarkkinointikampanjan ja parhaassa tapauksessa autamme myös sen tuotannossa. Pystymme auttamaan yritystänne niin lyhyissä, kertaluontoisissa kampanjoissa kuin pidemmässä yhteistyössä.

Kertaluontoiset vaikuttajamarkkinointikampanjat

Suunnittelemme kertaluonteisia vaikuttajamarkkinointikampanjoita yrityksille avaimet käteen -toteutuksina. Jokainen projekti aloitetaan yhteisellä workshopilla asiakkaan kanssa, jossa suunnitellaan teidän näköinen vaikuttajakampanja, asetetaan kampanjalle mitattavat tavoitteet ja aikataulu. Tämän jälkeen vastaamme sopivien vaikuttajien valinnasta ja neuvottelusta vaikuttajien kanssa, koordinoimme kampanjaa ja raportoimme sekä analysoimme tulokset teille mahdollisimman selkeästi. Suurimmassa osassa tapauksista siirrymme seuraavaan kohtaan, eli jatkuvaan vaikuttajamarkkinointiyhteistyöhön!

Vaikuttajamarkkinoinnin jatkuva kumppanuus

Toimimme yrityksien vaikuttajamarkkinoinnin pitkäaikaisena kumppanina. Tällöin vastaamme kokonaisvaltaisesta vaikuttajamarkkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja konseptoinnista, kehittämisestä sekä kattavasta raportoinnista. Toimimme myös tiiviisti yhteistyössä Mainostoimisto Sinisen Härän kanssa, joten yhteistyöverkostomme kautta mahdollistamme myös laskeutumissivustojen ja laadukkaan maksetun mainonnan toteutuksen vaikuttakampanjoille.

Vaikuttajamarkkinointi on markkinointialan kakku. Jokainen kakku on yleensä päältä kaunis, mutta toimiakseen sen pitää herättää tunnetta myös sisällä. Laita viestiä, niin aloitetaan hommat!

Mikko Salonen / Creative Director, Partner

Mekin tykkäämme kahvista

Jätä yhteydenottopyyntö