Webinaari to 23.3.2023: B2B-vaikuttajamarkkinointi – Mitä, miten ja miksi? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Haluamme olla Suomen paras ja vastuullisin manageritoimisto

Me haluamme auttaa sinua ja henkilöbrändiäsi seuraavalle tasolle. Työskentelemme monien erilaisten vaikuttajien kanssa, älä siis epäröi vaan laita meille viestiä!

Noord Agency tarjoaa vaikuttajille monipuolisia manageripalveluita ja konsultointeja. Management-palveluumme kuuluu muun muassa avustaminen vaikuttajan yhteistöiden hoitamisessa ja neuvotteluisssa, riskienhallinnan konsultointi, vaikuttajan brändin kehittäminen sekä soveltuvien yhteistyökumppanuuksien valitseminen. Sopimus rakennetaan aina vastaamaan vaikuttajan tarpeita. Edustamme monia erilaisia vaikuttajia ja talentteja.

Managerin tärkein tehtävä on antaa vaikuttajalle rauha luovaan työskentelyyn ja lisää aikaa yhteistöiden toteuttamiseen. Manageri on vaikuttajan luottokumppani, joka edistää vaikuttajan uraa ja henkilöbrändiä vastuullisesti ja parhaan tavan mukaan.

Meille tärkeintä on osaaminen, sisältö ja persoona. Edustamme eri alojen vaikuttajia aina uusista ja aloittavista tekijöistä kokeneisiin ja isoihin henkilöbrändeihin. Olemme olemassa auttaaksemme vaikuttajia eteenpäin heidän urallaan ja tukemaan heitä kaupallisessa ja luovassa tekemisessä.

Tarjoamme vaikuttajille

  • Vaikuttajan projektin kokonaisvaltainen managerointi
  • Yhteistyöneuvottelut
  • Vaikuttajan promoaminen televisioformaatteihin
  • Sopimusneuvottelut ja sopimusten laatiminen
  • Riskienhallinnan konsultointi
  • Henkilöbrändin kehittäminen

Laita meille viestiä

Jos haluat lähteä vauhdittamaan omaa vaikuttajan uraasi, niin laita meille viestiä oheisen lomakkeen avulla. Voit myös olla suoraan yhteydessä meidän vastaavaan manageriin, Karri Kiuruun. 

Karri Kiuru
+358 (0)50 466 6252
karri@noord.fi

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)