Maksuton koulutus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta markkinointipäättäjille. Varaa oma paikkasi pian!

Webinaaritallenne: Näin vältät lainvastaisen vaikuttajamarkkinoinnin

Kuka on vastuussa vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuudesta? Miten tehdään oikeaoppiset mainosmerkinnät ja huomioidaan tekijänoikeudet? Entä mitä tulisi vaatia toimistolta, jos olet ulkoistamassa vaikuttajamarkkinointia? Jos nämä kysymykset askarruttivat, niin tsekkaa tämä webinaaritallenne!

Miksi?

Webinaarissa Noordin Mikko ja Somelawn juristi Katariina keskustelivat vaikuttajamarkkinoinnin lakikiemuroista. Selkeiden esimerkkien avulla saat varmasti kättä pidempää työhösi!

Missä?

Missä vaan! Ladatessasi tallenteen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit katsoa tallenteen, kun sinulle sopii. Ota lokoisa asento ja kuuntele asiaa vaikuttajamarkkinoinnista!

Mitä?

Webinaarissa keskustelimme vaikuttajamarkkinoinnin lainmukaisuudesta ja siitä, mitä kaikkia asioita tulisi ottaa huomioon vaikuttajamarkkinointikampanjaa suunniteltaessa.

Jos sinulla tulee webinaarin jälkeen kysymyksiä tai huomioita, lähetä niitä ihmeessä Mikolle mailitse mikko@noord.fi.

Tämä tallenne sopii sinulle, jos:

🙌🏻 Olet vastuussa yrityksenne markkinointitoimenpiteistä ja niihin liittyvistä päätöksistä
🙌🏻 Et ole ihan varma kaikista vaikuttajamarkkinoinnin lakipykälistä, tai ainakin haluaisit päivittää tietoasi
🙌🏻 Haluat oppia vaikuttajamarkkinointiin liittyvistä lakiasioista ihan käytännön tasolla

Lataa tallenne tästä

Tilaa vaikuttajamarkkinoinnin uutiset

Jos yllä oleva blogiartikkeli oli mielestäsi hyvä, niin kannattaa ehdottomasti laittaa meidän uutiset tilaukseen! Ei spämmiä, vaan pelkkää asiaa.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.