Maksuton koulutus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta markkinointipäättäjille. Varaa oma paikkasi pian!

Webinaaritallenne: Näin onnistut vaikuttajamarkkinoinnissa tänä keväänä

Oletko vastuussa vaikuttajamarkkinoinnin tehokkuudesta yrityksessänne? Kaipaisit mahdollisesti apua tai uusia tulokulmia kampanjoiden suunnitteluun? Tai olette vasta suunnittelemassa vaikuttajamarkkinointia, etkä oikein tiedä, mistä aloittaa? 

Jos vastasit yhteenkään kysymyksistä ’Kyllä’, kannattaa ladata ja katsoa tämä webinaaritallenne!

Miksi?

Webinaarissa Noordin COO Mikko käsitteli vaikuttajamarkkinoinnin mittaamista, tehokkuutta ja tavoitteiden asettamista. Jos haluat saada uusia vinkkejä markkinoinnin suunnitteluun, kannattaa ladata tallenne!

Missä?

Missä vaan! Ladatessasi tallenteen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit katsoa tallenteen, kun sinulle sopii. Ota lokoisa asento ja kuuntele asiaa vaikuttajamarkkinoinnista!

Mitä?

Webinaarissa keskustelimme vaikuttajamarkkinointikampanjan suunnittelusta ihan alusta asti – mitä asioita tulisi ottaa huomioon, jotta kampanja on onnistunut ja kannattava?

Jos sinulla tulee webinaarin jälkeen kysymyksiä tai huomioita, lähetä niitä ihmeessä Mikolle mailitse mikko@noord.fi.

Tämä tallenne on sinulle, jos:

🙌🏻 Olet vastuussa yrityksenne markkinointitoimenpiteistä ja niihin liittyvistä päätöksistä
🙌🏻 Ette ole onnistuneet vaikuttajamarkkinoinnissa aiemmin toivotusti – tai ette ole varmoja, miten tuloksia tulisi mitata
🙌🏻 Haluat ymmärtää vaikuttajamarkkinoinnin tuomat mahdollisuudet liiketoiminnan kasvun kannalta paremmin

Lataa tallenne tästä

Tilaa vaikuttajamarkkinoinnin uutiset

Jos yllä oleva blogiartikkeli oli mielestäsi hyvä, niin kannattaa ehdottomasti laittaa meidän uutiset tilaukseen! Ei spämmiä, vaan pelkkää asiaa.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.