Webinaari to 23.3.2023: B2B-vaikuttajamarkkinointi – Mitä, miten ja miksi? Ilmoittaudu mukaan täällä!

TurunPug tekee Philips OneBladea tunnetuksi

Pääsimme mukaan suunnittelemaan Philips Oneblade -tuotteelle toteutettavan loppuvuoden 2022 mittaisen vaikuttajamarkkinointikampanjan yhdessä Philipsin ruotsalaisen kumppanin, Fragbiten, kanssa. Kampanjassa haluttiin tavoittaa tuote huomioiden nuoria aikuisia miehiä, ja kampanjaan valittiin brändilähettilääksi yksi Suomen suosituimmista Twitch-striimaajista, Juuso Jokinen eli TurunPug. Juuson lisäksi kampanjassa on mukana brändilähettiläs myös Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta.

Yhteistyö pitää sisällään e-urheiluun liittyviä turnausyhteistöitä, striimien yhteydessä toteutettavaa bannerimainontaa sekä yhteistyölähetyksiä TurunPugin kanavalla Twitchissä. Näiden lisäksi yhteistyön aikana toteutetaan harkitusti yhteistyökokonaisuuksia myös TurunPugin Instagram-kanavalla. Philips OneBlade näkyy ja kuuluu, tavalla tai toisela, jokaisessa vaikuttajan Twitch-lähetyksessä vuonna 2022.

Lähtötilanne

Tämän kampanjan sisällössä haluttiin ottaa erityisesti huomioon vuorovaikutus seuraajien kanssa, seuraajien sitouttaminen sekä erilaiset tavat tehdä Twitch-yhteistyötä. Philipsin parranajotuotteet ovat erittäin suosittuja Suomessa, mutta uuden tuotteen avulla haluttiin nostaa tunnettuutta myös nuoremman kohdeyleisön keskuudessa.

Mitä me teimme

Kokonaisuudessaan suunnittelimme loppuvuoden 2022 kestävän brändiyhteistyön Philips OneBladen ja TurunPugin välillä. Mainonnan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi vastaamme myös käytännön asioiden koordinoinnista, esimerkiksi muissa Pohjoismaissa järjestettävien turnausten osalta.

Yhteistyö pähkinänkuoressa

  • Philips OneBlade -tuotteen brändilähettiläänä toimii Suomessa TurunPug eli Juuso Jokinen
  • Kuukausittaiset yhteistyölähetykset Twitchissä
  • Brändin mukainen bannerimainonta striimaajan kaikissa lähetyksissä Twitchissä
  • Kaupalliset yhteistyöt Instagramissa
  • Brändin näköiset, hauskat ja leikkimieliset kilpailut muiden pohjoismaisten striimaajien kanssa
  • Seuraajien aktivointi viikoittaisilla nostoilla eri kanavissa
  • Aktiivinen raportointi ja reagointi kampanjan aikana
  • Yhteistyön aktiivinen kehittäminen vuoden aikana

Tilaa vaikuttajamarkkinoinnin uutiset

Jos yllä oleva blogiartikkeli oli mielestäsi hyvä, niin kannattaa ehdottomasti laittaa meidän uutiset tilaukseen! Ei spämmiä, vaan pelkkää asiaa.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)