Lue viimeisimmät rustailut.

Täältä löydät meidän viimeisimmät kirjoitukset, jotka käsittelevät vaikuttajamarkkinointia, e-urheilijamarkkinointia ja mediatuotantoa. Välillä ihan arkista elämääkin. Nauti lukuhetkistä!

Twitch-markkinointi – 5 syytä

Twitch on yksi tämän hetken suosituimmista livestriimauspalveluista. Se on erittäin suosittu etenkin pelaajien ja heidän peliyhteisöidensä keskuudessa. Twitchin kautta lähetyksiä tekevät striimaajat houkuttelevat päivittäin huomattavan

Lue artikkeli

Vaikuttajamarkkinointi on ylivoimaa

Vaikuttajamarkkinointi on tätä nykyä lähes ylivoimainen tapa löytää yrityksesi kannalta täydellinen tärkeitä kohderyhmiä sosiaalisesta mediasta. Laadukkaalla sisällöllä höystetty kampanja on luonteva ja tehokas tapa markkinoida

Lue artikkeli

Podcast yritykselle – miten ja miksi?

Suunnitellessa yrityksellesi omaa podcastia on tärkeää valita kohderyhmä, jonka korville podcastin halutaan päätyvän. Yrityspodcast voi olla mitä vaan. Se voi tarjota kuulijalle informaatiota yrityksesi arvoista tai toimialasta tai se voi olla viihteellinen podcast, jossa yrityksestänne ja sen palveluista ei puhuta suoraan.

Lue artikkeli

Mistä koostuu vaikuttajamarkkinoinnin hinta?

Vaikuttajamarkkinointi on vahvasti läsnä jatkuvasti kasvavassa mediamaailmassa. Sosiaalisen median eri alustoilla on jatkuvasti käynnissä erikokoisia kampanjoita, joissa hyödynnetään eri kokoisia brändejä aina mikrovaikuttajista superjulkkiksiin.

Lue artikkeli

Jätä yhteydenottopyyntö