Markkinoinnin viikonloppuetkot avaa markkinoijan viikonlopun joka perjantai touko-kesäkuussa. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Bonaquan brändilähettiläs aktivoi seuraajia

Mitä me teimme: Brändilähettilyyden koordinointi, kampanjan aikainen koordinointi, kattava raportointi

Brändilähettiläs eli brand ambassador on vaikuttaja, joka tekee pitkää ja monipuolista yhteistyötä sekä sisältöä mainostajan kanssa. Toteutimme Bonaquan ja vaikuttaja Julia Ahosen kanssa viiden kuukauden mittaisen brändilähettilyyden Instagramissa. Yhteistyö sisälsi kuukausittaiset yhteistyöpäivitykset Julia Ahosen Instagram-kanavalla. Yhteistyöhön kuului myös Julia Ahoselle lähetetyt Bonaquan tuotteet, joista hän teki tasaisesti nostoja Instagram Storyyn.

Yhteistyö pähkinänkuoressa

 • Tiivis brändiyhteistyö monipuolisilla sisällöillä
 • 5 kaupallista yhteistyöpäivitystä eri teemoilla Instagramissa
 • Ylimääräiset brändipäivitykset satunnaisesti yhteistyön aikana
 • Kuvien jälkimarkkinointioikeudet asiakkaalla
 • Kilpailukielto saman tuoteryhmän kilpaileviin tuotteisiin

Kuka on Julia Ahonen?

Julia Ahonen on 23-vuotias vaikuttaja, joka toimii aktiivisesti Instagramissa ja YouTubessa. Hänen Instagram -kanavallaan on yli 130 000 suomalaista seuraajaa. YouTuben tilaajamäärä on lähes 60 000. Hän tekee somea aurinkoisella fiiliksellä ja päästää seuraajat mukaan arkeensa, iloihin ja suruihin. Julialle tärkeää on muun muassa ekologisuus, eettisyys ja omien arvojen mukaan eläminen. Hän ei pelkää puhua vaikeammistakaan aiheista ja haluaa tuoda vertaistukea muille omien kokemuksiensa kautta.

Yhteistyön sisältö toteutettiin kuvapäivityksillä sekä Instargram Reels -videopäivityksillä. Kaikki yhteistyön päivitykset ovat nähtävillä Julia Ahosen Instagram-kanavalla.

Toteutimme brändilähettilyyden suunnittelun, koordinoinnin ja yhteydenpidon vaikuttajan ja asiakkaan kanssa. Julia Ahonen käsikirjoitti kanssamme koko kampanjan sisällöt.

Kampanja numeroina

 • Syksy 2021
 • 5 kuukautta
 • 135 000 seuraajaa
 • 75 000 näyttökertaa
 • 65 000 tavoitettua käyttäjää
 • 96 litraa nautittua Bonaquaa

Lähdetään suunnittelemaan yhdessä vaikuttajamarkkinointia

Tästä eteenpäin on hyvä lähteä suunnittelemaan yrityksellen toimivaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa tai pidempiaikaista strategiaa. Voit varata meidän asiakkuuspäällikölle Mikolle suoraan ajan hänen kalenteristaan. Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvien yhteystietojen mukaisesti.

Mikko Salonen
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Jos haluat lähettää kysymyksen tai vapaan viestin yhteydenottolomakkeella, voit tehdä sen Yhteys-sivullamme.

Lue lisää keissejämme

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)