Maksuton koulutus vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelusta markkinointipäättäjille. Varaa oma paikkasi pian!

Ence Creators: Noord aloittaa yhteistyön Encen kanssa

Suomen tunnetuin, seuratuin ja ylivoimaisesti menestynein eurheilu-brändi Ence lanseerasi uuden Ence Creators -ohjelman ja aloittaa tiiviin yhteistyön Noord Agencyn kanssa. ENCE Creators auttaa ammattimaistamaan suomalaista esports- ja sisällöntuotantoa ja pyrkii kehittämään Twitch-sisällöntuottajien osaamista ja henkilöbrändejä.

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Noord on viimeisen kahden vuoden aikana noussut kaupallisen Twitch-striimaajamarkkinoinnin markkinajohtajaksi Suomessa. Yhteistyö Encen kanssa auttaa Noordia kehittämään suomalaista Twitch-yhteisöä markkinoijien kannalta entistä tuloksellisempaan ja mitattavampaan suuntaan.

”On todella inspiroivaa työskennellä Suomen suurimman peliorganisaation kanssa. Ence on ollut e-urheilualan edelläkävijä jo vuosia, ja haluamme olla mukana kehittämässä Twitch-sisällöntuotantoa ja vaikuttajamarkkinointia Twitchissä. Haluamme aidosti auttaa asiakasyrityksiämme markkinoimaan tuloksellisemmilla ja mitattavimmilla tuloksilla myös Twitch-sisällöntuottajien kanavissa. Toivomme muodostavamme tiimin, joka kehittää täysin uusia kumppanuuksia ja yhdistää brändit ja sisällöntuottajat täydellisesti.”

Karri Kiuru, CEO, Noord Agency Oy

”Creators Programin avulla haluamme auttaa koko pelintekijä- ja striimausgenren ammattimaistumista Suomessa. Hyödyntämällä loistavia sisältö- ja mediatiimejämme ja työskentelemällä yhdessä kumppanimme Noordin kanssa autamme sisällöntuottajia kasvattamaan kanaviaan, parantamaan ammattitaitoaan ja antamaan heille lisää mahdollisuuksia työskennellä pelialan ja esportsin parhaiden brändien kanssa.”

Joona ”natu” Leppänen, ENCE Marketing Director

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Karri Kiuru
CEO / Co-Founder
karri@noord.fi
+358 (0)50 466 6252

Tilaa vaikuttajamarkkinoinnin uutiset

Jos yllä oleva blogiartikkeli oli mielestäsi hyvä, niin kannattaa ehdottomasti laittaa meidän uutiset tilaukseen! Ei spämmiä, vaan pelkkää asiaa.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.