Markkinoinnin viikonloppuetkot avaa markkinoijan viikonlopun joka perjantai touko-kesäkuussa. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tallenne: TikTokin hyödyntäminen yrityksen markkinoinnissa

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordin järjestämillä Markkinoinnin viikonloppuetkoilla keskusteltiin perjantaina 19.5.2023 TikTokin hyödyntämisestä yrityksen markkinoinnissa. Noordin Mikon lisäksi asiantuntijana oli TikTok-strategi Saana Nieminen. Katso tallenne, ja saat ajatuksia ainakin seuraaviin asioihin:

  • Mikä on TikTok ja millaisia ihmisiä siellä pyörii?
  • Miksi TikTok-markkinointi kannattaa? Mitä hyötyä siitä on yrityksille?
  • Orgaaninen TikTok-videotuotanto vs. TikTokin maksettu mainonta
  • Miten oikeasti rakennetaan toimiva video eli ”voitetaan” TikTokin algoritmi?
  • Vaikuttajien hyödyntäminen TikTok-sisällöntuotannossa

Tilaa vaikuttajamarkkinoinnin uutiset

Jos yllä oleva blogiartikkeli oli mielestäsi hyvä, niin kannattaa ehdottomasti laittaa meidän uutiset tilaukseen! Ei spämmiä, vaan pelkkää asiaa.

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)