Markkinoinnin viikonloppuetkot avaa markkinoijan viikonlopun joka perjantai touko-kesäkuussa. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kiitos latauksestasi!

Kiitos, että latasit sisältöä meidän sivuilta! Toivottavasti siitä on apua sulle vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelussa. Jos et jostain syystä saanut sähköpostia, laitathan meille viestiä osoitteeseen hello@noord.fi. Mikäli tuntuu siltä, että haluaisit sparrailla vaikuttajamarkkinoinnista meidän kanssa, niin ole ihmeessä yhteydessä Mikkoon tai varaa aika hänen kalenteristaan.

Mikon yhteystiedot
Mikko Salonen
Chief Operating Officer, Partner
Noord Agency Oy
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)