Webinaari to 23.3.2023: B2B-vaikuttajamarkkinointi – Mitä, miten ja miksi? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Webinaari: B2B-vaikuttajamarkkinointi - Mitä, miten ja miksi?

Lähes kaikki suomalaiset kuluttajayritykset ovat jo vuosia hyödyntäneet vaikuttajamarkkinointia tiiviinä osana markkinoinnin toimenpiteitään. Myös B2B-kentässä vaikuttajamarkkinointi tulee koko ajan ajankohtaisemmaksi – asiantuntijayritykset haluavat olla oman alansa asiantuntijoita, ja samalla esimerkiksi LinkedIn-vaikuttajat saavat julkaisuilleen huikeita näyttökertoja, joita myös B2B-liiketoimintaa tekevien yritysten tulisi hyödyntää.

Tässä webinaarissa käymme läpi B2B-vaikuttajamarkkinointia, eli mitä se on, miten sitä tulisi tehdä ja miksi sitä pitäisi tehdä? Vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordin operatiivinen johtaja ja asiakkuuspäällikkö Mikko Salonen hostaa webinaarin, mutta mukana on myös yksi Suomen suosituimpia B2B-vaikuttajia, ajatusjohtajuuden ja social sellingin puolesta puhuja, Oona Kankkunen.

Milloin?

Torstaina 23.3.2023 klo 8.30-9.15 tai kun sinulle on sopiva hetki. Jos et ehdi linjoille tapahtuma-aikana, niin ilmoittaudu silti – lähetämme kaikille osallistuneille tallenteen webinaarin jälkeen!

Missä?

Missä vaan! Ilmoittautuessasi saat webinaariin linkin, jonka kautta pääset linjoille tapahtuma-aikana. Jos et ehdikään paikalle tapahtumapäivänä, lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen webinaarin jälkeen.

Mitä?

Webinaarissa käymme läpi B2B-vaikuttajamarkkinoinnin keinoja sekä sitä, miten toimenpiteistä saadaan kaikki tehot irti. Webinaarin lopulla käymme läpi myös kaksi konkreettista case-esimerkkiä.

Vastaamme webinaarissa ainakin näihin kysymyksiin:

  • Mitä on B2B-vaikuttajamarkkinointi ja miten se kannattaisi aloittaa?
  • Millaisille B2B-liiketoimintaa tekeville yrityksille vaikuttajamarkkinointia voisi soveltua?
  • Mistä löytää oikeat vaikuttajat?
  • Millaisia tuloksia B2B-vaikuttajamarkkinoinnilla voi saavuttaa ja/tai millaiset tavoitteet ja mittarit ovat järkeviä?
  • Case-esimerkit ja opit niistä

Halutessasi voit lähettää meille kysymyksesi ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen, jolloin vastaamme siihen webinaarin aikana!

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

🙌🏻 Olet vastuussa B2B-liiketoimintaa tekevän yrityksen markkinointisuunnittelusta ja/tai pohdit vaikuttajamarkkinointia osaksi markkinointikokonaisuuttanne
🙌🏻 Olet pohtinut, sopisiko B2B-vaikuttajamarkkinointia osaksi markkinointisuunnitelmianne
🙌🏻 Olet toteuttanut aiemmin B2B-vaikuttajamarkkinointia, mutta ette ole saaneet tarpeeksi hyviä tuloksia tai et muuten ole ollut tyytyväinen toimenpiteisiin
🙌🏻 Työskentelet markkinointi- tai mediatoimistoissa, ja haluat syventää osaamistasi vaikuttajamarkkinoinnista

Ilmoittaudu mukaan

Lähettämällä tämän lomakkeen, luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti. Ilmoittautumalla webinaariin sinut lisätään myös Noord Agency Oy:n uutiskirjelistalle. Voit poistua listalta klikkaamalla Unsubscribe-linkkiä ensimmäisen saamasi viestin yhteydessä.

Webinaarissa keskustelemassa:

Mikko Salonen
Operatiivinen johtaja, asiakkuudet
Vaikuttajamarkkinointitoimisto Noord

Mikko toimii Noordilla toimii operatiivisena johtajana sekä partnerina. Hän vastaa vaikuttajamarkkinointikampanjoiden myynnistä sekä konseptoinnista Noordin tiimissä. Vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi Mikolla on vahva osaaminen digimarkkinoinnista ja verkkotekemisestä.

Oona Kankkunen
Sosiaalisen myynnin ja ajatusjohtajuuden valmentaja, myynnin & markkinoinnin neuvonantaja, puhuja, Kasvua Somesta- tietokirjailija, vaikuttaja 

Oona on päävalmentaja ja perustajayrittäjä modernin myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayrityksessä Network & Growthilla.Hänen missionaan on sosiaalisempi ja näkemyksellisempi myynti sekä parempi modernin myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä Suomessa.  

Oonan ammattisydän sykkii myyjien, asiantuntijoiden ja yrityksien auttamiselle myynnin, tunnettuuden ja brändin vetovoiman kasvussa. 

Meidän asiantuntijuuteen luottavat

Foodora-logo-Referenssi-Noord-Agency
HBO-Max-logo-Referenssi-Noord-Agency
Hameenlina-logo-Referenssi
Keuda-Referenssi-Noord-Agency
Suniho-Referenssi-Noord-Agency
OmaGo-Referenssi-Noord-Agency
Fizza-logo-Referenssi-Noord-Agency
SeAMK-Referenssi-Noord-Agency
Skiffer-Referenssi-Noord-Agency
Foodin-Referenssi-Noord-Agency
Polar-logo-Referenssi-Noord-Agency
Elamyslahjat-logo-Referenssi-Noord-Agency
Sony-Music-Referenssi-Noord-Agency
Ilves-Referenssi-Noord-Agency
SuomenYrittajat-Referenssi-Noord
Krapi-Referenssi-Noord-Agency
Vinyylilattiakauppa-Referenssi-Noord-Agency
StaffPoint-Referenssi-Noord-Agency

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)