Kiinnostaako Twitch-markkinointi ja sen mahdollisuudet? Tule mukaan ilmaiseen webinaariin ti 31.5. Ilmoittaudu täällä!

Räätälöityä videotuotantoa juuri teidän tarpeisiin.

Hyvällä ja laadukkaalla videolla vakuutatte yrityksenne potentiaaliset ostajat sekunneissa. Me autamme mielellämme täydelliseen lopputulokseen pääsemisessä!

Meillä Noord Agencylla on todettu toimivaksi hyödyntää videotuotantojen toteuttamisessa kolmivaiheista suunnitelmaa. Tämän tarkoituksena on tehdä myös koko prosessista mahdollisimman selkeä ja avoin asiakkaan suuntaan. 

1. Esituotanto

Esituotannossa käydään vaiheittain läpi koko projektin perusteet ja suunnitelmat. 

Niihin kuuluvat esimerkiksi asiakkaan alkuperäisten ideoiden, käsikirjoituksen tai videoreferenssien läpi käyminen. Tässä vaiheessa selvitetään myös ajatus siitä, kenelle ja mihin tuotettavat materiaalit tullaan kohdistamaan. Kun projektin perusteet ja suunnitelmat ovat sekä asiakkaan että tuotantotiimin hallussa, luodaan koko projektille aikataulu ja tavoitteet. Tuotantotiimimme pystyy myös tässä vaiheessa kartoittamaan tuotannon vaatimukset sekä budjetin. 

Laadimme tarpeiden mukaisesti kuvasuunnitelman tai käsikirjoituksen yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Näin varmistetaan se, että kaikki projektin osapuolet ovat mahdollisimman valmistautuneita itse kuvauksiin. Esituotantoon sisältyy myös suunnittelupalaveri, jossa kaikki esituotannon aikana tapahtuneet asiat käydään vielä läpi asiakkaan kanssa. 

2. Tuotanto ja kuvaus

Kun esituotantovaihe on valmis, alkaa tuotannon konkreettinen suunnittelu. Tässä vaiheessa tuotantotiimimme tekee tarvittavat järjestelyt, joihin sisältyvät esimerkiksi työryhmän ja kaluston kokoaminen, mahdollinen näyttelijöiden casting ja roolitus, kuvauslokaatioiden suunnittelu sekä call sheetin eli kuvausaikataulun/kohtauslistan teko. 

Jokaisessa tuotannossamme on aina projektipäällikkö, joka on yhteyshenkilö asiakkaan ja tuotantotiimimme välillä.

Kun kuvaukset vihdoin koittavat, pidämme tuotantotiimimme kanssa huolta siitä, että kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti ja kevyesti. Asiakas on aina tervetullut seuraamaan kuvauksia, mutta se ei ole lopputuloksen kannalta välttämätöntä. 

3. Jälkituotanto ja viimeistelty lopputulos

Kun tarvittava videomateriaali on saatu kasaan, tiimimme aloittaa jälkituotannon, johon sisältyy esimerkiksi: videon editointi (leikkaus, värimäärittely, grafiikat), äänen miksaus ja tuotanto sekä voice-over-äänitykset ja -tuotanto. 

Sen jälkeen kun lopullinen video on korjailtu yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa ja siitä on toimitettu asiakkaalle täysilaatuinen hiottu versio, autamme vielä enemmän kuin mielellämme itse julkaisuun liittyvissä asioissa, joita ovat esimerkiksi: 

  • Lyhyemmät teaserklipit sekä somealustoissa hyödynnettävissä olevat klipit videosta
  • Eri alustoille räätälöidyt formaatit ja kuvasuhteet videosta
  • Mainoskampanjan suunnittelu ja toteutus videolle

Onnistunut videotuotanto rakentuu hyvän konseptoinnin, osaavan tuotannon sekä intohimoisen tiimin ympärille. Kaiken keskiössä on avoin ja vahva yhteydenpito asiakkaan kanssa projektin eri vaiheissa. Tehdäänkö yhdessä huikea video?

Juska Reiman / Production Manager, Partner

Mekin tykkäämme kahvista