Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

VilleVeli

Ville Kauppinen eli VilleVeli on suosittu suomalainen tubetähti, somevaikuttaja ja podcastaaja. Villeveli tuottaa huumoripitoisia kommentaarivideoita populaarikulttuurin erilaisista ilmiöistä. VilleVelin sisältö nostattaa suupielet ylöspäin ja juuri tämän takia hän on noussut kymmenien tuhansien katsojien ja tilaajien suosioon. 

Vuonna 2021 VilleVeli on mukana huippusuositussa Yle Summerin Metsäjahti -ohjelmassa. Ohjelman muita tähtiä ovat mm. Joalin, Weksi ja Mikael Renwall.

VilleVeli luotsaa myös kovassa nosteessa olevaa TrashTalkCorner – podcastia yhdessä Samuli Laakson kanssa.

TIPS! VilleVelin videoilla nähdään tulevaisuudessa hänen itse kuvaamiaan ja käsikirjoittamiaan mainoskatkoja. Tämä on helppo tapa saada brändisi kymmenien tuhansien ihmisten eteen.


Yhteistyötä vaikuttajan VilleVeli kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja VilleVeli jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.