Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Treenihetki

Treenihetki on äidin ja tyttären hyvinvointiin, lempeyteen, liikuntaan ja hyvän mielen treeneihin keskittyvä kanava. Tea ja Julia tekevät aktiivisesti ja luovasti sisältöä Instagramiin ja omalle Youtube -kanavalle. Uuusia treenejä, vinkkejä ja arjen oivalluksia päivitetään kanaviin viikottain. ”Me heitämme hyvästit pakkosuorittamiselle ja keskitymme siihen, mitä keho ja mieli tarvitsee. Kun kuuntelee omaa kehoa hyvinvointi lisääntyy ja arjen valintojen tekeminen helpottuu. Kannustamme olemaan lempeitä itseään kohtaan ja opastamme löytämään kehon ja mielen yhteyden.”- Tea Ahonen.

Julia Ahonen on pitkän linjan vaikuttaja ja tubettaja. Julialla on Instagramissa lähes 140 000 seuraajaa. Tea Ahonen, Julian äiti, on luontoliikkuja, retkeilijä ja fysioterapiaopiskelija.

Yhteistyötä vaikuttajan Treenihetki kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Treenihetki jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.