Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Rosanna Kulju

Rosanna on yksi Suomen seuratuimmista somepersoonista, joka erottautuu aitoudellaan. Rosannalla on poikkeuksellisen sitoutunut seuraajakunta juuri ostovoimaisissa naisissa, sillä seuraajat kokevat olevansa osa Rosannan ystäväpiiriä. Rosanna julkaisee somessa aitoa ja rehellistä sisältöä naiseuteen ja naisiin liittyviin asioihin sekä yrittäjyyteen liittyen, ja antaa omia mielipiteitään välillä vaikeisiinkin asioihin. Rosannaa seuraa Instagramissa yli 75 000 ihmistä.

Rosanna on myös yksi Suomen suosituimmista podcastaajista. Mimmienergiaa purskuvassa Grl Gang -podcastissaan hän puhuu naisten asioiden puolesta ja syventyy naiseuteen liittyviin asioihin. Hänellä on myös Niko Saarisen kanssa yhdessä viihteellinen ja humoristinen podcastsarja Kulju X Saarinen.

Yhteistyötä vaikuttajan Rosanna Kulju kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Rosanna Kulju jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.