Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Puhu Muru

Mistä tätä naista ei tunnettaisi? Marja Kihlström on 35-vuotias Suomen tunnetuin seksuaaliterapeutti, tv-host, somevaikuttaja, kansainvälinen tietokirjailija, suositun Puhu muru podcastin sydän ja kolmen lapsen urbaani city-äiti. 

Marjan Puhu Muru -podin 3.kausi käynnistyi maaliskuussa ja huhtikuussa ol menestyssarja Naked Attraction Suomen 2. kauden kuvaukset. Lisäksi työn alla on Oikeilla Nimillä -kirjasarjan seuraava osa, eli lasten kirja. Ei siis ole mikään ihme, että Marja on inspiraation lähde kaikenikäisille ihmiselle rohkeudesta tehdä asioita mitkä ovat itselle tärkeitä. Puhu murun Instagram-tilillä seuraajat ovatkin aktiivisia ja Marjan tyyli on peruja blogivuosilta – eikä se jätä ketään kylmäksi!

Yhteistyötä vaikuttajan Puhu Muru kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Puhu Muru jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.