Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Nikolai Alho

Nikolai Alho on yksi Suomen seuratuimmista ja kiinnostavimmista jalkapalloilijoista sosiaalisessa mediassa. MTK Budapestissä pelaava, entinen HJK:n kapteeni on tehnyt läpimurron myös Suomen maajoukkueeseen vuonna 2020. 27-vuotiaalla Alholla onkin katse jo kesän 2021 EM-Kisoissa. Suomessa erittäin korkeasti arvostettu ja aktiivinen somepersoona on voittanut jalkapallon Suomenmestaruuden jopa viisi kertaa. Kaiken tämän lisäksi Nikolai Alho omistaa menestyksekkään levy-yhtiön ja on palkittu tuottajana useilla kulta- ja platinalevyillä.

Menestyksekkään jalkapallouran lisäksi Nikolai Alho on myös aviomies, isä, puhuu englantia äidinkielekseen ja erittäin kiinnostunut muodista.

Yhteistyötä vaikuttajan Nikolai Alho kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Nikolai Alho jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.