la haka

Pienestä kaupungista helsinkiläiseksi oman sydämensä vartijaksi kasvanut la haka eli Emmi Hakala on uusi ihana naisartisti, jonka ääneen on voinut ihastua isojen räpsinkkujen kertosäkeistä. La hakaa on kuultu mm. miljoonia striimanneilla Junon ja WILin biiseillä. 

Nyt 25-vuotias la haka on valmis kertomaan oman elämän kipupisteistä ja oivalluksista omassa soolotuotannossa. Isosiskomaisesti sydäntään avaava artisti haluaa puhua muustakin kun rakkauden ihanuudesta vaikka sitäkin on sanoitusten joukossa. 

La hakan musiikki on yhdistelmä taituruutta, herkkyyttä ja koko kansaa koskevia ja samaisuttavia biisiaiheita, joita artisti välittää kuulijoilleen rakastuttavalla lauluäänellä. La haka todistaa omassa soolotuotannossaan monitaituruutensa sekä kirjoittajana, laulajan ja muusikkona. Artisti haluaa olla mukana biisien tuotantovaiheissa ja pitää projektin lähitiimin lisäksi omassa otteessa. 

Yhteistyötä vaikuttajan la haka kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja la haka jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.