Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kimmo Sainio

Kimmo Sainio on vankan kokemuksen omaava viihteen monitoimimies, joka tykkää tehdä monipuolisesti töitä alan parissa. Hän on toiminut radiojuontajana 14 vuotta (Metro FM, Radio Suomipop, Hitmix, Ysäri) sekä DJ:nä 24 vuotta. Radio oli Kimmon unelmatyö jo lapsena ja on sitä edelleen. Radiota varten hän alkoi soittamaan levyjä ravintolassa heti täytettyään 18 vuotta. Vuodet ovat tuoneet Kimmolle itseluottamusta viihdealalla ja varsinkin viimeiset vuodet ovat osoittaneet, että kaikki on mahdollista kun on halua kehittää itseä paremmaksi päivä päivältä. 

TIPS: Kimmosta saat esimerkiksi erinomaisen ja ennakkoluulottoman vaikuttajan markkinointikampanjaasi tai kokeneen ja viihdyttävän juontajan tapahtumaasi.

Yhteistyötä vaikuttajan Kimmo Sainio kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Kimmo Sainio jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.