Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Karonkka

Karoliina ”Karo” Eerikäinen on Etelä-Karjalaislähtöinen innostaja. Karoon saattaa törmätä TFW Helsingin saleilla, joissa Karo on valmentanut jo usean vuoden ajan. Energinen, aito ja hauska valmentaja on saanut oman intonsa hyvinvointiin urheilun kautta. Vuosien kokemus valmentajana on opettanut, että hyvinvointi on kokonaisuus ja jokainen ihminen on omanlaisensa – samat asiat ei sovi aina kaikille, se oma juttu pitää löytää.

Tuore, marraskuussa 2019 aloitettu Karonkkablog on Karon pitkäaikainen haave, joka vihdoin kävi toteen oikean ajan, aiheiden ja tukiverkoston siivittämänä. Blogista löytää herkullisia reseptejä, motivaatiota yleiseen hyvinvointiin sekä pohdintaa elämästä, pelkäämättä tuoda vaikeimpiakin aiheita esille. Mitä ikinä Karo lähtee tekemään, se tehdään täydellä sydämellä!

”Usko itseesi ja omaan intuitioon. Käännä epäilijöiden puheet energiaksi, jonka avulla jaksat painaa entistä kovemmin kohti omia haaveitasi. Jos joku kysyy: ”pitäiskö?” vastaus on: PITÄISI 👊🏻

Yhteistyö Karonkan kanssa

Monipuoliset reseptit, motivaatiopuheet, hyvinvointitapahtumat

Yhteistyötä vaikuttajan Karonkka kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Karonkka jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.