Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Kaarlo

Kaarlo on laulaja ja lauluntekijä, joka ei pelkää avata keskustelua tunteista. Kaarlo sanoittaa lauluiksi universaaleja tilanteita rakkauden eri vaiheista – niin kompastuskivistä kun onnistumisista. Kaarlo – taiteilijanimen takaa löytyy Kaarlo Österdahl, joka on vuosia tehnyt musiikkia oman bändin keulakuvana ja esittänyt musiikkia mm. Luokkakokous 3 elokuvassa. Kaarlon omat laulut sanoittaa omakohtaisia tarinoita ja tunteita. Kappaleissa puhutaan rakkauden syntymisestä, päättymisestä ja niiden tunteiden käsittelystä kertojan silmin. Kappaleet leijailevat tunteikkaan poptuotannon päällä ja artistin persoonallinen tulkinta tukee tarinoiden kulkua.

30-vuotias laulaja on ehtinyt kirjoittamaan lauluja jo kymmeniä ja on nyt valmis tulemaan niiden kanssa esille. Artisti on kirjoittanut management-sopimuksen Noord Agencyn kanssa ja neuvottelee parhaillaan debyyttialbuminsa julkaisusta usean levy-yhtiön kanssa.

Yhteistyötä vaikuttajan Kaarlo kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Kaarlo jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.