Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Hatsolo

Mun nimi on Johannes Hattunen, mutta oikeastaan kaikki kutsuu mua nimellä Hatsolo – The White Gorilla. Olen ansainnut kannukseni tanssimalla kaikkein kovimmissa breikkiringeissä ympäri maailmaa. Vaikka olenkin kovanluokan tanssitaituri, olen viimeisten vuosien aikana luonut menestyksekkäästi uraa motivaatio- ja keynote-puhujana, kirjailijana, sarjayrittäjänä ja fysiikka- sekä työhyvinvointivalmentajana. Areenasta riippumatta tavaramerkkini on äärimmäisen energinen, aito ja innostava esiintymistyyli, joka kolahtaa pomminvarmasti niin lattiaan kuin katsojaankin.

Johannes ”Hatsolo” Hattunen

Hatsolo on maineikkaan katutanssiryhmän ja kuusinkertaisen Suomen mestarin Flow Mo Crewn jäsen. Ryhmän kanssa Hatsolo on voittanut lukuisia tanssikilpailuja Euroopan lisäksi Aasiassa ja Amerikassa. Hatsolo on lisäksi tanssikoulu Saiffan perustajajäsen ja TFW Helsinki -kuntosaliketjun omistaja. Vuonna 2017 Hattunen julkaisi kirjan ”Hatsolo – Elämä breikkarin silmin”, joka on kertomus mahdottomana pidetyistä unelmista, joista tuli totta kovalla työllä, tinkimättömällä intohimolla ja ripauksella onnea. Kirja ei ole vain Hatsolon henkilökuva, vaan aito ja inspiroiva tarina positiivisuudesta sekä peräänantamattomasta asenteesta.

Hatsolon filosofiaan kuuluu, että joka päivä voi oppia jotain uutta ja innostaa kanssaihmisiä jakamalla opittua tietotaitoa eteenpäin. Varoituksena sanottakoon, että Hattusen puheista on sanottu seuraavaa: ”Hatsolon ainutlaatuiset esiintymiset ovat kokemuksia, jotka ihastuttavat, itkettävät, naurattavat ja jäävät poikkeuksetta kuulijoiden mieleen.”

TIPS! Suomen kovimman motivaatiopuhujan tittelin lisäksi Hatsolo on loistava lisä tuotteesi inspiroivaan markkinointiin, yrityksenne ambassadoriksi tai vaikkapa podcastin vieraaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistyötä vaikuttajan Hatsolo kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Hatsolo jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.