Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Emmi Jokinen

Emmi on sisällöntuottaja, personal trainer ja terveydenhoitaja, joka on jo terveydenhoitajaopintojensa aikana ollut vahvasti kiinnostunut ihmisten auttamisesta. Emmi kannustaa somessaan ihmisiä huolehtimaan terveydestään ylläpitämällä hyvinvointiaan ja ennaltaehkäisemällä sairauksia liikunnan ja muiden terveellisten elämäntapojen avulla.

Emmin Instagramista löytyy monipuolisia treenivinkkejä ja inspiraatiota treenaamiseen. Hänen suurin seuraajakuntansa muodostuu 18-44 -vuotiaista pääkaupunkiseudulla asuvista terveellisistä elämätavoista kiinnostuneista naisista. Mikrovaikuttajana Emmin seuraajakunta on hyvin sitoutunutta.

Yhteistyötä vaikuttajan Emmi Jokinen kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja Emmi Jokinen jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.