Webinaari to 17.11.2022: Miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan osaksi markkinointisuunnittelua? Ilmoittaudu mukaan täällä!

ALOVE

Alove-nimellä esiintyvä Aapo Enqvist on artisti, joka visioi esikoisalbuminsa ympärille ilmiötä. 25-vuotias, Universal Musicin ja Noordin artisti erottuu Suomen popkentällä omaleimaisella tyylillään niin vaatetukseltaan kuin musiikiltaan.

Alove haluaa tehdä musiikkia, jota ei rajoita mikään genre ja päästää kuulijan haarniskansa alle. Nuoren artistilupauksen musiikissa yhdistyvät modernit rumpusamplet ja kiehtovat instrumenttiloopit, joiden päälle Alove rakentaa tarinaa ja fiilistelee niistä kumpuavia fiiliksiä kuljettaen kuulijan parisuhteiden ja savunkatkuisten muistojen läpi.

Yhteistyötä vaikuttajan ALOVE kanssa?

Tarvitsetteko apua vaikuttajamarkkinointikampanjaan? Vai kenties ideointia suunnittelusta toteutukseen? Oli tarve mikä tahansa, Noord ja ALOVE jeesaa teitä kaikessa!

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia osoitteeseen hello@noord.fi.

Tuntuuko sinustakin, että vaikuttajamarkkinoinnin sulauttaminen osaksi markkinointisuunnittelua tuottaa haasteita? Tässä webinaarissa käydään läpi, miten vaikuttajamarkkinointi tuodaan tiiviiksi osaksi markkinointisuunnittelua siten, että vaikuttajatekeminen kulkee käsi kädessä muiden markkinointitoimenpiteiden kanssa – ei toisella puolen tietä.