Rekry: Sales Trainee

Myynti ja markkinointi – ja tietysti niiden yhteispeli? Jos edellä mainitut asiat on ne, mitkä saa sut innostumaan, niin me vaikuttajamarkkinointitoimisto Noordilla etsitään tulevaisuuden myyjää/asiakkuuspäällikköä/myyntivelhoa – miksi ikinä haluatkaan itseäsi kutsua – mukaan tiimiin kehittämään Noordia ja nostamaan meidät yhdeksi vaikuttajamarkkinoinnin kentän kovimmista toimijoista. Tätä hakemusta kirjoittaessa me etsimme myynnin harjoittelijaa, mutta haluamme löytää tyypin, jonka voimme rekrytä mukaan tiimiin mahdollisuuksien mukaan heti harjoittelujakson päätyttyä.

Tässä tehtävässä pääset:

 • Etsimään uusia potentiaalisia asiakasprospekteja ja tekemään uusasiakashankintaa (eli siis kylmämyyntiä)
 • Suunnittelemaan ja laatimaan tarjouksia, eli käytännössä suunnittelemaan asiakasyritysten vaikuttajamarkkinointikampanjoita yhdessä meidän luovan tiimin kanssa
 • Ylläpitämään omia asiakkuuksia
 • Olemaan mukana kokeneen myyjän ja asiakkuuspäällikkömme Mikon kanssa myös inboundina tulevien asiakasprospektien myynti- ja tarjousvaiheessa
 • Oppimaan laajasti myös markkinoinnista, ja erityisesti vaikuttajamarkkinoinnista
 • Työskentelemään rennossa ilmapiirissä toimistollamme Helsingin Sörnäisissä ja etänä haluamassasi ympäristössä

Me odotamme:

 • Kokemusta, ainakin opiskelujen ajalta, myynnistä ja ylipäätään myynnin opintoja
 • Halua kehittyä hyväksi myyjäksi ja asiakkuusvastaavaksi
 • Palautetta myös meidän myyntiprosesseista – olemme pieni yritys, jota pääset halutessasi kehittämään eteenpäin
 • Sujuvaa tekstin tuottamista suomeksi (ja välillä myös englanniksi) sekä yleisimpien IT-ohjelmien (sähköposti, Microsoftin ohjelmat) hallintaa
 • Kokemus ja osaaminen markkinoinnista on plussaa, mutta ei vaatimus

Palkkaus ja harjoittelun kesto

Harjoittelun ajalta maksetaan palkkiona 800 € / kk + myyntiprovisio sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto sopimuksen mukaan, preferenssinä 3-6 kuukautta.

Hakeminen ja lisätiedot

Haethan paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi asiakkuuspäälliköllemme Mikolle, mikko@noord.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös toivomasi harjoittelujakson pituuden. Toivomme harjoittelujakson alkavan loppuvuodesta 2022 tai alkuvuodesta 2023, kuitenkin sopimuksen mukaan.

Jos haluat kysyä harjoittelusta, työtehtävistä tai yrityksestämme, niin ole rohkeasti Mikkoon yhteydessä:

Mikko Salonen
Chief Operating Officer, Partner
Noord Agency Oy
040 860 4330
mikko@noord.fi
Kontaktoi mut LInkedInissä

Vaikuttajamarkkinointitoimisto Noord

Noord on neljän kaveruksen perustama vaikuttajamarkkinointitoimisto, josta löytyy vankkaa osaamista niin markkinoinnin, myynnin kuin media-alan puolelta. Me suunnittelemme ja toteutamme asiakasyrityksille vaikuttajamarkkinointia asiantuntevalla ja selkeällä otteella. Ja niin kuin ehkä jo tästä työpaikkailmoituksesta käy ilmi, meillä työskentely on rentoa ja töissä on tosi hauskaa. Totta kai asiakastöitä tehdään välillä kiireisessäkin aikataulussa, mutta emme halua sen näkyvän työn jäljessä eikä töissä viihtyvyydessä!

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)