Shelter Gameroom x Laurenzinaa

Mitä me teimme: Striimaajamarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, konseptointi, tuotanto
Shelter-Gameroom-Logo-Noord

Noord Agency ja Shelter Gameroom järjestivät yhteistyössä Laurenzinaan kanssa helmikuun 19. päivänä yhteistyölähetyksen Shelter Gameroomin tiloissa kauppakeskus Redissä. Striimilähetyksen teemana oli tuoda Shelter Gameroom tutuksi ja antaa striimaaja Laurenzinaalle käyttöön oma pelihuone yhteistyökumppanin tiloissa. 12 tunnin livelähetyksen aikana Laura vietti aikaa kavereiden kanssa, järjesti yhteistyöarvontoja Shelter Gameroomin ja Rax PizzaBuffetin kanssa. Giveawaytuotteet arvottiin Twtich.tv-palvelussa lähetyksen aikana.

Shelter Gameroom on Suomen suurin pelitila, joka tarjoaa puitteet pelaamiselle kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. E-urheiluun ja pc-pelaamiseen keskittynyt tila tarjoaa puitteet yksityistilaisuuksille ja erilaisille turnauksille.

Livelähetyksen aikana katsojille halusimme lisätä tietoisuutta Shelter Gameroomista mutta myös kertoa, että poikkeusoloista huolimatta Shelterissä on turvallista käydä pelaamassa. Pelaajien määrää on rajoitettu ja turvaväleistä, suojaimista ja siisteydestä on huolehdittu.

Tämän saavutimme 12 h livelähetyksen aikana:

  • 11 000 uniikkia, sitoutunutta katsojaa
  • 19 000 katselukertaa
  • Informatiivinen lähetys, jolla lisättiin tietoisuutta yhteistyökumppanista
  • Tyytyväinen asiakas ja vaikuttaja
  • Monistettava konsepti, joka voidaan toteuttaa useita kertoja vuodessa

”Oli mahtavaa, että Laura ja Noordin tiimi halusivat tuoda livelähetyksen meille autenttiseen pelitilaympäristöön. Sisällöstä tuli hauskan eläväistä, kun mm. pelaajia, henkilökuntaa ja seuraajia piipahteli satunnaisesti striimin taustoissa mukana. Kokonaisuus herätti kiinnostusta laajemminkin ja meille asti tullut palaute oli tosi positiivista. Varmasti tulemme tekemään vastaavia livejä myös jatkossa vaikuttajien kanssa.”

Jarno Kukila / Shelter Gameroom Oy

Kiitos Shelter Gameroomille ja Rax PizzaBuffetille mielenkiintoisesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä!

Lue lisää vaikuttajasta

Laurenzinaa

Laurenzinaa on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosituimmista ja mielenkiintoisimmista suomalaisista naisstriimajista. Kesällä 2019 striimamisen aloittaneen Lauran striimit pyörivät pelaamisen, seuraajien kanssa keskustelun sekä elämäntapa-aiheiden ympärillä. Lauraan ja hänen lämpimään sekä energiseen tapaan striimata on helppo rakastua.

Tehdäänkö teillekin samanlainen?

Juska Reiman
Production Director, Partner
+358 (0)40 964 2055
juska@noord.fi

Jätä yhteydenottopyyntö