Webinaari to 23.3.2023: B2B-vaikuttajamarkkinointi – Mitä, miten ja miksi? Ilmoittaudu mukaan täällä!

WILin mainostunnus toimitti Pivon sanomaa nuorille

Mitä me teimme: Vaikuttajamanagerointi, vaikuttajamarkkinointi, musiikkituotanto, sanoitus ja sävellys, käsikirjoitus ja konseptointi, kuvatuotanto, raportointi

Yhteistyömme Mainostoimisto MySomen kanssa alkoi syksyllä 2020, kun MySome linkitti vaikuttajamme ja artistimme WILin, OP Pivon ja Noordin luovan tiimin. Yhteistyömme lopputulos näkyi ja kuului Pivon ja artistin sosiaalisessa mediassa loppuvuoden 2020 aikana. 

Kampanjan pohjaksi sanoitimme, sävelsimme ja tuotimme WILin kanssa Pivolle oman rap-kappaleen. ”Pivo – sillä voi maksaa” -kappaleen ympärille kuvattiin video, joka toimi mainoksena kampanjan aikana Instagramissa, TikTokissa ja muissa somekanavissa.  Lisäksi tuotimme Pivon brändille sopivat stillkuvat yhteistyössä MySomen kanssa. Kampanjan tarkoituksena oli mainostaa Pivoa etenkin nuorille aikuisille ja tuottaa tietoa sen olemassa olevista maksuominaisuuksista. Vaikuttajamme kohdalla suurin kohderyhmä kampanjan aikana oli nimenomaan 18-25 -vuotiaat nuoret aikuiset. 

Kampanjan tarkoituksena oli mainostaa Pivoa etenkin nuorille aikuisille ja tuottaa tietoa sen olemassa olevista maksuominaisuuksista.

Noordin palvelut kampanjassa

  • Vaikuttajamanagerointi
  • Vaikuttajamarkkinointi
  • Täyden palvelun musiikkituotanto, sanoitus ja sävellys
  • Käsikirjoitus ja konseptointi
  • Kuvatuotanto
  • Raportointi

Kuka on WIL? 

WIL eli Vili Korteniemi on 24-vuotias artisti, jonka debyyttialbumi ilmestyi 2020. Nuoresta iästään huolimatta yli 10 vuotta keikkailleen ja musaa tehneen artistin tunnetuimpiin kappaleihin kuuluvat mm. Jos tuut mua vastaan feat. la haka, Alttarilla, Kun tänään lähden feat. Jussu Pöyhönen sekä Sinitarraa. WIL on hyvää vauhtia kasvamassa yhdeksi maamme eturivin artistiksi omaehtoisella musiikillaan. 

Miten onnistuimme? 

Kampanja keräsi pelkästään vaikuttajamme sosiaalisessa mediassa 5000 katselukertaa. Artistin seuraajamäärä Instagramissa on noin 3500, joten katselukertoihin voidaan olla erittäin tyytyväisiä. Kampanja on asiakkaan toimesta vielä kesken ja oletamme sen keräävän satoja tuhansia katselukertoja vuoden 2020 lopun ja vuoden 2021 alun aikana. 

Kampanja keräsi pelkästään vaikuttajamme sosiaalisessa mediassa 5000 katselukertaa. Artistin seuraajamäärä Instagramissa on noin 3500, joten katselukertoihin voidaan olla erittäin tyytyväisiä.

Lähdetään suunnittelemaan yhdessä vaikuttajamarkkinointia

Tästä eteenpäin on hyvä lähteä suunnittelemaan yrityksellen toimivaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa tai pidempiaikaista strategiaa. Voit varata meidän asiakkuuspäällikölle Mikolle suoraan ajan hänen kalenteristaan. Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvien yhteystietojen mukaisesti.

Mikko Salonen
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Jos haluat lähettää kysymyksen tai vapaan viestin yhteydenottolomakkeella, voit tehdä sen Yhteys-sivullamme.

Lue lisää keissejämme

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)