Webinaari to 23.3.2023: B2B-vaikuttajamarkkinointi – Mitä, miten ja miksi? Ilmoittaudu mukaan täällä!

Hatsolo Yrittäjäpäiväkirjat loi toivoa koronakevääseen

Mitä me teimme: Vaikuttajamarkkinointi, vaikuttajamanagerointi, kampanjan konseptointi ja käsikirjoitus, videotuotanto, raportointi

Hatsolo Yrittäjäpäiväkirjat -tubesarja oli Hatsolon ja Noord Agencyn yhteistyössä konseptoima tubesarja, jonka avulla nostettiin suomalaisia yrittäjätarinoita esiin koronakeväällä 2020. Kampanjan pääyhteistyökumppanina toimi FREE!. Heidän lisäksi sarjassa vierailtiin Suomen Luonnonmaalien, MPH Headgearin, Pentisolin ja Miss Suomi -brändin omistajan Sunneva Kantolan luona.

Kampanja keräsi valtavasti positiivista palautetta poikkeuksellisen tilanteen keskellä.

Noord Agency vastasi kampanjan konseptoinnista, käsikirjoituksesta ja tuotannosta sekä videoiden tuotannosta. Jaksot julkaistiin kesä-heinäkuussa 2020 Youtubessa sekä Hatsolon Instagram-kanavalla. Kampanja keräsi valtavasti positiivista palautetta poikkeuksellisen tilanteen keskellä.

Kampanja huipentui Hatsolon järjestämään Eka Keikka -kampanjaan. Hatsolo keräsi kahden viikon aikana kiinnostuneita erilaisille työkeikoille, joista jokaisesta hän maksoi tekijälle palkkion 100 €. Työkeikalle hakeminen ei vaatinut muuta kuin kommentoimaan postaukseen ja rekisteröitymään FREE!-palveluun, jota kautta työkeikka tulisi laskuttaa.

Yli 17 000 katsojaa YouTubessa ja somessa kampanjan aikana.

Miten onnistuimme?

  • Yli 17 000 katsojaa YouTubessa ja somessa
  • Some-postaukset keräsivät yli 300 000 näyttökertaa kampanjan aikana
  • Eka Keikka -kampanja sai lähes sata hakemusta

Lähdetään suunnittelemaan yhdessä vaikuttajamarkkinointia

Tästä eteenpäin on hyvä lähteä suunnittelemaan yrityksellen toimivaa vaikuttajamarkkinointikampanjaa tai pidempiaikaista strategiaa. Voit varata meidän asiakkuuspäällikölle Mikolle suoraan ajan hänen kalenteristaan. Voit myös ottaa yhteyttä alta löytyvien yhteystietojen mukaisesti.

Mikko Salonen
+358 (0)40 860 4330
mikko@noord.fi

Jos haluat lähettää kysymyksen tai vapaan viestin yhteydenottolomakkeella, voit tehdä sen Yhteys-sivullamme.

Lue lisää keissejämme

Ilmainen opas: Kaikki vaikuttajamarkkinoinnista viidessä minuutissa

Etsitkö lisätietoa tai inspiraatiota vaikuttajamarkkinoinnista? Hienoa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tähän oppaaseen parhaamme mukaan kaiken tietomme vaikuttajamarkkinoinnista – viiden minuutin lukuhetkelle. Tai ainakin itse saimme oppaan luettua viidessä minuutissa.

Jätä soittopyyntö

Onko vaikuttajamarkkinointi ajankohtainen asia yrityksessänne? Ei haittaa, vaikka teillä ei olisikaan vielä valmista tarjouspyyntöä. Jätä soittopyyntö oheisella lomakkeella, ja keskustellaan vaikuttajamarkkinoinnin tarpeista. :)